Kalendar edukacija Ožujak,

ned28ožu18:30Serijal radionica Osvijesti sebe uz pomoć Boginja! Treba li osvajati muškarce?Sve informacije i prijave na 091 17 08 085 i na info@adelafrancekovic.com18:30

Event Details

Serijal radionica Osvijesti sebe!
Treba li osvajati muškarce?
Ljubav ne kuca sama na vrata. Ispod prozora vam svaki dan ne prolaze muškarci koje smatrate idealnima. Iz iskustva sigurno znate da nije jednostavno pronaći srodnu dušu, osobu koja će vas razumjeti, s kojom ćete moći dijeliti svakodnevnicu, svoje brige, ali i radosti. Mnoge žene misle da se ljubav jednostavno mora sama od sebe dogoditi i ako ti nije suđeno, nikome ništa. To ipak nije tako.
Svaka žena mora znati da u njoj spava tigrica, vatrena ljubavnica, nježna suputnica i vješta organizatorica.
Da biste uspjele prepoznati muškarca svog života, potrebno je osvijestiti sve te uloge i naučiti male tajne i ljepote ženske energije i principa, ali i u sebi se osloboditi emocionalnih blokada koje vas sputavaju da možete prepoznati pravu osobu.
Ne gubite vrijeme na nepotrebne pogreške, saznajte kako pronaći i prepoznati svog muškarca.
Ako osjećate da je nešto krenulo pogrešnim tijekom, a trenutno ne vidite kako na to možete utjecati ili to promijeniti u svoju korist, pridružite nam se na trećoj radionici iz serijala Osvijesti sebe:
Treba li osvajati muškarce?

Božica Freya je nordijska božica ljubavi, plodnosti, ljepote, ali i rata i magije. U mnogočemu je slična Afroditi odnosno, Veneri, ali za razliku od ove dvije božice ona, osim ljubavi i ljepote, sadrži i arhetip borbe i čarolija. Usvajanjem njezine vibracije učimo biti lijepi, senzualni i sexy, ali i kako osvajati. Jer nije uvijek dovoljna situacija da muškarci prilaze nama kao Afroditi, nekad je potrebno obuči senzualnu „vojnu“ odoru i zavesti, očarati i osvojiti ono što hoćemo.
Vidimo se 28.03.2021., od 18:30-20:30, uživo na adresi:
CENTAR ZNANJA USPJEHA , obrt za poduku, savjetovanje, usluge i proizvodnju
Cetingradska 6, Zagreb
Predbilježbe obavezne!
Broj polaznica je 5!
Info i predbilježbe na mail info@adelafrancekovic.com
Cijena je 111 kn koju možete uplatiti na slijedeći račun:
CENTAR ZNANJA USPJEHA , obrt za poduku, savjetovanje, usluge i proizvodnju
Vl. Adela Franceković
Cetingradska 6, Zagreb, Croatia
IBAN: HR4723600001102620931

 

Početak

(Nedjelja) 18:30

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X