Edukacije

Prošli ste mnoge škole u životu i one na papiru i one životne, puno toga znate i puno toga možete i to je stvarno super, ali još uvijek postoje problemi koji se ponavljaju i nikako da se riješe do kraja!

Kalendar edukacija Srpanj,

Nema edukacija

Što ćete naučiti

Adela transformacijski principi su moji duhovni darovi koje sam godinama usavršavala kroz duhovna znanja, tehnike i spoznaje. Danas te ključeve razvoja kroz transformacijske principe predajem vama kao alat koji mijenja život.

Oni su jedinstven su koncept procesa opraštanja, otpuštanja starih obrazaca, razumijevanja duhovnih zakona i vraćanja unutarnje moći u vlastiti život.

Zajedno ćemo otkriti stvarni problem i riješiti uzroke, lako i jednostavno. 

Adela transformacijski principi će promijeniti kut iz kojeg gledate na situaciju, očistiti vas od opterećujućih emocija i dati vam novu svježinu, zalet i snagu u mnogim područjima života.

Duhovna transformacija

 

– Život po vašim uvjetima

Vjerujem da ste često puta slušali o intuiciji i sami sebi rekli znala sam ili znao sam, ali niste poslušali taj unutarnji glas i prošla je prilika da napravite ono što je trebalo napraviti da se određena situacija riješi ili vas je po tko zna koji put neko prevario. Na edukaciji Duhovni transformacijski principi radimo upravo na tome da naučite slušati svoj unutarnji glas i prepoznate energije u sebi i oko sebe.

 

Online edukacija u trajanju od 20 sati, kreirana za razvoj intuicije i komunikaciju sa anđelima. Cijena edukacije je 400 Eur

Cijene u eurima su izražene prema

 

Životna transformacija

 

– Život bez opterećenja

Vjerujem da vam se dogodilo da dođete doma za vikend i roditelji vas i dalje ljute, ili vas nazovu pa se posvadite, možda vas prijatelji izdaju ili prevare.

Ako si ne možete si oprostiti što ste nekada davno napravili, nikako skupiti samopouzdanje i promijeniti taj posao, maštate li već godinama kako ćete otići negdje ali ne ide.

 

Na ovoj edukaciji se može naučiti kako to riješiti, skupiti sebe i one oko sebe u jednu cjelinu, te očistiti od tuge i ružnih stvari koje vas opterećuju i ljute. Oprostiti, znači osloboditi se tereta.

Online edukacija u trajanju od 20 sati, kreirana za ona područja u kojima postoje poteškoće i/ili bi htjeli biti bolja osoba. Cijena edukacije je 400 Eur

 

Ljubavna transformacija

 

– Diši punim plućima

Ljubav, odnosi, razumijevanje, dobar partner, odlično zvuči ali stvarnost nije takva, vidimo to u filmovima, romanima ili u nekim časopisima.
Često čujem: Ja nisam rođena ili rođen da me netko voli, Toliko mi je teško u toj vezi/ braku, Umrijet ću od tuge…

 

Odat ću vam jednu tajnu!

I ja sam tako prije razmišljala, zato sam napravila još jednu edukaciju za vas da postanete istinski sretna i slobodna osoba u svim odnosima koje imate i naučite kreirati nove, kvalitetne odnose.

 

Online edukacija u trajanju od 20 sati, kreirana za sve situacije u kojima se nalazimo od veze sa samom sobom do veze sa kvalitetnim partnerom. Cijena edukacije je 400 Eur.

Cijene u eurima su izražene prema

 

Pronađi izgubljene ključeve svog života i vrati se sebi.

13 + 2 =

*Slanjem obrasca dajete suglasnost za korištenje vaše mail adrese u svrhu slanja newslettera.

Centar znanja i uspjeha, obrt
vlasnica Adela Franceković

OIB:
33096298303

Telefon:
091 1708 085

Adresa:
Slavonska ulica 1
10 430 Samobor

Žiro račun:
HR4723600001102620931

 

X