Radionice

Anđeli vas vole – seminar

Okupani smo ljubavlju anđela, samo su rijetki toga svjesni. Svjetlost koja nas slijedi su naši anđeli čuvari i arhanđeli koji jedva čekaju da osjetimo njihov znak i prisutnost. Međutim, većina ljudi uopće ne razmišlja da je moguće uspostaviti kontakt s anđelima čuvarima i da to uopće ne mora biti samo jednosmjerna komunikacija u obliku molitve. Itekako je moguće ostvariti poseban odnos sa svojim anđelom čuvarom, a ja ću vam u tome pomoći, potaknuti vaše osjete, proširiti vašu percepciju i otvoriti vas za nešto najljepše što ćete ikada doživjeti.

Na seminaru ćete:
1. Naučiti kako dobiti znak od svog anđela čuvara
2. Otkriti bezuvjetnu ljubav koju nam pružaju anđeli
3. Osjetiti anđeosko vodstvo
4. Dobiti anđeosku poruku
5. Osvijestiti blagoslove suradnje s anđelima
6. Dobiti smjernice za napredak
7. Prigrliti upute za bolji život

Na seminaru vas očekuje grupna meditacija i direktne poruke vaših anđela čuvara. Saznajte što vam anđeli žele poručiti!
Možda vam šalju znakove koje zbog užurbanosti života uopće ne primjećujete.
Nikad nije kasno ostvariti suradnju s anđelima, jer nas oni toliko vole da im je strpljivost zapravo poslanje.
Oni će vas čekati cijeli život, ali vi ne morate čekati kraj života da ih upoznate… Puno je ljepše živjeti znajući za njihovu ljubav koja vas prati, jer anđeli vas vole.
Ne propustite ovaj seminar, bit će to iskustvo koje će na najemotivniji način obilježiti vaš život.

Ja sam Adela Franceković, autorica transformacijskih principa, poduzetnica, urednica, majka i partnerica, zovu me intuitivna čarobnica zbog cjeloživotne komunikacije s anđelima.

Cijena se formira prema troškovima organizacije i objavljuje se uz termin održavanja.
Sve informacije i rezervacije na 091 17 08 085 i na info@adelafrancekovic.com

 

 
Anđeli – nebeski šapat ljubavi

(radionica upoznaj svog anđela)

Svi imamo svoje čuvare i sigurno ste još kao dijete čuli priče o anđelima koji nas prate i pomažu nam u različitim životnim situacijama. Nažalost, kako vrijeme odmiče, tako sve više vjerujemo u realnije priče, borimo se sa svakodnevnim aktivnostima i održavamo ritam s nametnutim pravilima.

Ipak, kada vam je teško ili imate izazovnu fazu u životu, možda se sjetite da postoji netko tko vas čuva i tko dolazi do vas kada zatrebate pomoć. Vjerojatno ste i pomislili kako bi bilo lijepo da jasnije čujete poruke koje će vam pomoći da idete naprijed.

Vjerujete li u anđele? Čujete li njihov nebeski šapat? Osjećate li da biste željeli saznati ime svog anđela čuvara? Želite li čuti što vam poručuju?

Život donosi mnoge izazove i ne čini se čudno što u vremenu užurbanih promjena, svi trebamo dodatnu snagu, posebnu poruku koja nas vodi do cilja ili pomaže nam da osjetimo mir. Ako vam ovi redovi govore da je došao pravi trenutak za razgovor s vašim anđelom čuvarom i osjećate to u svom srcu, vidimo se na radionici Anđeli – nebeski šapat ljubavi.

Trajanje radionice je 2 sata, cijena je 50 EUR

Predbilježbe obavezne radi broja mjesta!
Info i predbilježbe na 091 17 08 085.

 

 

 

Anđeoski sudbinski brojevi

(online radionica)

 

Svakodnevno se trudimo prepoznati znakove na putu, neke sitne signale koji će nam reći da smo vođeni, da put nije uzaludan i besmislen…

To se posebno odnosi na teške trenutke u životu, kada jednostavno ne znamo kojim smjerom bismo krenuli.

Kakva god da je situacija, anđeli nas ne napuštaju. Oni su tu uz nas, iako najčešće ne čujemo njihov šapat i snagu neizmjerne ljubavi.

Ako se trenutno nalazite u situaciji u kojoj vam treba ohrabrenje i podsjetnik na ono tko zaista jeste i zašto se sve događa redoslijedom koji vam se možda i ne sviđa, pridružite nam se na radionici Anđeoski sudbinski brojevi i otkrijte korijen nedoumice u kojoj se trenutno nalazite.

Saznajte zašto se stvari događaju upravo na način kojem svjedočite. Otkrijte kakva je snaga sudbinskih brojeva u vašem životu. Odškrinite vrata čudima koja mogu promijeniti vaš život u kratkom vremenu.

Dopustite si pozitivnu promjenu! Osjetite koliko možemo biti jači u suradnji s anđelima i duhovnim vodičima. Oni nas uvijek čekaju. Naše je samo da se javimo i prepustimo njihovoj ljubavi.

Pridružite nam se na on line radionici Anđeoski sudbinski brojevi gdje ćete dobiti jasan uvid u situaciju u kojoj se nalazite te konkretne savjete za osobni napredak i rast.

U životu ništa nije slučajno. Sve događa za naše najviše dobro, samo je to potrebno doživjeti duboko u svojoj duši i osloboditi se. Učinit ćemo to zajedno!

Sudionike radionice očekuju 3 dara:

1. poruka anđela
2. sudbinski brojevi i upute
3. ključna tema koju rješavate u ovom trenutku i upute

Radionica je namjenjena onima koji žele saznati više o Anđelima i njihovom vodstvu.
Održava se on line u udobnosti vašeg doma.
Trajanje radionice je 2 sata, cijena je 50 EUR

Sve informacije i prijave na 091 17 08 085 ili na info@adelafrancekovic.com

 

 

Anđeoska intuitivna radionica za otvaranje srčane čakre

Godinama sam pomalo skrivala svoj talent i sposobnost da kroz pjesmu izrazim osjećaje, dotaknem ljude i posvetim im se na jedinstven i duši blizak način.

Ove godine, pjesmama za dušu „Oprosti mi živote“ i „Samo poleti“ pokrenula sam uspavane note melodije srca i dobila poruku da je svijet spreman za intuitivnu radionicu koja otvara srčanu čakru i vodi do ljubavi i obilja.

Na radionici vas očekuje interaktivni rad, pregršt spoznaja i uvida o potrebama vaše duše, kao i ozdravljujući tonovi koji će vam pomoći da pronađete novi put do sebe i svoje čarolije.

Svaka radionica je intuitivna, jer ovisi o potrebama sudionika. Put do rješenja za svakoga je različit, stoga ćemo dopustiti intuiciji da nas vodi do onoga što je najbolje za nas, sada i ovdje.

Tako je malo potrebno da osjetimo stvarnu ljubav i obilje, samo nas koči ono što mislimo da moramo i sve ono logično što život nameće.

Oslobodite se okova koji vas sputavaju i pustite svoj glas da se čuje u daljinu, do mjesta koje poznajete, do mjesta na kojima je vaša duša slobodna i gdje zna kako doći do onoga što vam oduvijek pripada.

Trajanje radionice je 5 sati, cijena je 250 EUR

Sve informacije i prijave na 091 17 08 085 ili na info@adelafrancekovic.com

 

Anđeoski oblog za dušu

(online radionica)

Kakvo god da je bilo vaše djetinjstvo, sigurno se možete sjetiti razdoblja kada niste bili sretni, kada su vas mučile brojne brige, iako kažu da djetinjstvo treba biti bezbrižno.
Možda ste svjesni da vam se u životu ponavljaju slične situacije iz kojih izlazite još nezadovoljniji, a nikako im ne možete pronaći pravi uzrok. Neki misle da se nešto urotilo protiv njih ili da ih život jednostavno kažnjava. Ipak, obično nije riječ o usudima ili životnim nesrećama, već davno pospremljenim emocionalnim ozljedama.
Kroz online radionicu proći ćemo najčešće okidače za emocionalne tegobe koje se pojavljuju u zreloj životnoj dobi, a kroz meditaciju s anđelima se vratiti sebi, svom unutarnjem djetetu i zagrliti ga onako kako zaslužuje, s ljubavlju i povjerenjem da ćete zajedno znati donositi kvalitetnije odluke, birati bolje životne opcije za sebe i sretno koračati kroz život.

Cijena: 25 EUR
Trajanje radionice je 1 sat
Kontakt za prijave: 091 17 08 085

 

 

Kalendar edukacija Srpanj,

Nema edukacija

Pronađi izgubljene ključeve svog života i vrati se sebi.

 

Narudžbu nekog od proizvoda možeš uputiti mailom ili telefonom.

11 + 6 =

*Slanjem obrasca dajete suglasnost za korištenje vaše mail adrese u svrhu slanja newslettera.

Centar znanja i uspjeha, obrt
vlasnica Adela Franceković

OIB:
33096298303

Telefon:
091 1708 085

Adresa:
Slavonska ulica 1
10 430 Samobor

Žiro račun:
HR4723600001102620931

 

X