Usluge

Pored samih edukacija i radionica, tu sam kao podrška na vašem putu transformacije kroz individualni rad.

O meni

Ja sam Adela Franceković, autorica transformacijskih principa, poduzetnica, urednica, majka i partnerica, zovu me još i intuitivna čarobnica zbog cjeloživotne komunikacije s anđelima.

 

Bila sam fascinirana Svemirom, Bogom i odnosima. Satima sam šetala šumom i razmišljala o načinima funkcioniranja svega, došla bih tako do nekih spoznaja i zatim se vraćala u stvarnost. Život je to žestoko potiskivao kroz poprilično neugodan i težak životni put, ali se iskra ideje o nečem boljem uvijek javljala i vodila me dalje.

Korak po korak otkrivali su mi se „ključevi života“, kroz duhovnost i razne, nazovimo ih alate, tehnike. Fascinirana svakom novom spoznajom to sam iskušavala na sebi i onima koji su mi vjerovali, a rezultati su se počeli vrlo brzo primjećivati. Ljudi su mi sami počeli dolaziti kako bi popričali o njihovim problemima na drugačiji način.

Individualan rad 1 na 1

Često puta ste se pitali kako je to kada vas anđeli iscjeljuju?

Kroz energetski rad sa anđelima imate moju 100% predanost vašoj situaciji, podršku i oslonac, te poruke anđela i vodstvo za situacije koje želite riješiti.

Anđeli će vam pokazati  da postoji izlaz ma koliko vas se mračno čini, a ja ću vas voditi kroz tu transformaciju sa svojim stručnim vodstvom. Željela bi da se sjetite da se svaki problem može riješiti ako znamo doći do trenutka kada je nastao, zato ga temeljito i konkretno postavljamo u okvire i pronalazimo rješenja za njega, a anđeli nam daju snagu i ljubav da se to riješi 

Jedan tretman traje oko sat vremena i košta 400 kuna.

Transformacijski paket uz anđele za osobni rast i razvoj

Ponekad treba malo više vremena kako bi se riješile neke tegobe koje vas muče i trebate više vodstva ili su se problemi naljepili jedan na drugi pa se trebaju rješavati dulje. Zato sam osmislila 2 vrste paketa za transformaciju života uz anđele.

Mali paket u trajanju od 3 sata/tretmana.

Cijena ovog paketa iznosi 1.000 Kn.

Veliki paket u trajanju od 5 sati/tretmana.

Cijena ovog paketa iznosi 1.500 Kn.

Princip je isti kao i kod individualnog rada, i uključuje energetsko transformacijski rad uz anđeosko vodstvo, te moju 24 on line podršku putem maila i poruka.

Savjetovanja za životne situacije

Životna savjetovanja za sva područja života koja uključuju smjernice za sadašnjost i budućnost u području, ljubavi, posla, obitelji, energetskog stanja, odnosa i ostalog.

Cijena 500 Kn

Trajanje 1 sat

Pronađi izgubljene ključeve svog života i vrati se sebi.

*Slanjem obrasca dajete suglasnost za korištenje vaše mail adrese u svrhu slanja newslettera.

Centar znanja i uspjeha, obrt
vlasnica Adela Franceković

OIB:
33096298303

Telefon:
091 1708 085

Adresa:
Cetingradska 6,
10 000 Zagreb

Žiro račun:
HR4723600001102620931

 

X