Adela

 

MOJA MISAO VODILJA

Bez obzira gdje si,

uvijek možeš van iz toga.

Ja sam Adela Franceković, autorica transformacijskih principa, poduzetnica, urednica, majka i prijateljica, zovu me još i intuitivna čarobnica zbog cjeloživotne komunikacije s anđelima i prirodnog iscjeliteljskog dara.

Željela sam biti kemičarka, ali mi život nije dao da se time bavim, pa sam provela deset godina u računovodstvu. Jednoga dana sam shvatila da to nije posao za mene i odlučila sam krenuti sasvim drugim putem. Putem koji me vukao od najranijeg djetinjstva.

 

A – Accomplishment
D – Development
E –  Emotions
L –  Life
A – Abundance

Bila sam pomalo čudno i ranjivo dijete koje se nikada nije moglo pomiriti sa rečenicom: “To je tako i tako mora biti!” More pitanja u mojim očima je uvijek bilo ugušeno, ali to me nije spriječilo da tražim dalje, naprotiv, još više me potaknulo da krenem putem istraživanja duhovnosti i ljudske psihe.

Bila sam fascinirana Svemirom, Bogom i odnosima. Satima sam šetala šumom i razmišljala o načinima funkcioniranja svega, došla bih tako do nekih spoznaja i zatim se vraćala u stvarnost. Život je to žestoko potiskivao kroz poprilično neugodan i težak životni put, ali se iskra ideje o nečem boljem uvijek javljala i vodila me dalje.

Korak po korak otkrivali su mi se „ključevi života“, kroz duhovnost i razne, nazovimo ih alate, tehnike. Fascinirana svakom novom spoznajom to sam iskušavala na sebi i onima koji su mi vjerovali, a rezultati su se počeli vrlo brzo primjećivati. Ljudi su mi sami počeli dolaziti kako bi popričali o njihovim problemima na drugačiji način.

Moja žeđ za znanjem i načinima da to ubrzam je rasla. Željela sam pronaći tehniku koja će ljudima dati rješenja i vratiti osmijeh na lice. Upravo iz tog razloga sam prošla brojne edukacije. Majstorica i Učiteljica sam Usui Reikija, Majstorica sam i učiteljica Tarota, Theta Healing praktičarka iz cca 15 modula i 5 Instruktorskih , završila sam Hipnozu i Hipnoterapiju, EFT, BARS, Peat, NLP praktičarski, master i trenerski, All level healing, pročitala sam more knjiga iz psihologije, fascinirala se Jungom i nikad nisam stala.

Životna transformacija

Izađite iz neugodne prošlosti i napravite iskorak u novi život!

Ljubavna transformacija

Krenite sigurnim korakom do ljubavne čarolije

Duhovna transformacija

Temeljni program koji kroji život po vašim uvjetima

Pronađi izgubljene ključeve svog života i vrati se sebi.

 

Tu sam za tebe.

6 + 10 =

*Slanjem obrasca dajete suglasnost za korištenje vaše mail adrese u svrhu slanja newslettera.

Centar znanja i uspjeha, obrt
vlasnica Adela Franceković

OIB:
33096298303

Telefon:
091 1708 085

Adresa:
Slavonska ulica 1
10 430 Samobor

Žiro račun:
HR4723600001102620931

 

X