Anđeoski

transformacijski

paket

Čarolija transformacije

Često puta ne znate kako se pokrenuti iz problema ili situacije u kojoj se nalazite, pozvali bi i anđele ali ne znate kako protumačiti njihove znakove?
Razumijem vas, zato sam vam pripremila paket za transformaciju kroz koji možete napraviti čudo transformacije u životu i prepoznati anđele u svome životu. Paket se sastoji od 4 “čarobna sastojka”:
60 Transformacijskih kartica, one će vam pokazati što je trenutno bitno kako bi se pomaknuli s mjesta, Transformacijska bilježnica će vas naučiti kako da postavite prava pitanja i dobijete najbolje odgovore od sebe (jer vi najbolje znate što vam treba), knjiga Šapat anđela ljubavi će vam dati savjet iz mog kuta i puno podrške da nastavite dalje i 30 Anđeoskih kartica Od sada bez suza koje će vam prenjeti direktnu anđeosku podršku za tu situaciju. Kako ne bi odustali, poklanjam vam i sat vremena konzultacija da zajedno prođemo ono što vas muči.
Veselim se vašoj transformaciji!

S ljubavlju Adela

 

 

Knjiga Šapat anđela ljubavi

Knjiga Šapat anđela ljubavi transformacijski je priručnik u kojem autorica Adela Franceković čitatelje vodi kroz svoja iskustva u kojima je spoznala dubinu ljepote života, zahvalnost i darove ljubavi. Adela nas vodi kroz svoje putovanje, od teških početaka, preko previranja, nadanja, uspinjanja i padanja, do uspješnog života kojeg je samostalno i s hrabrošću kreirala te istkala povjerenjem u duhovno vodstvo.

Bez obzira čime se bavite u životu i kako živite, svatko od nas može razmišljati o nekoj od tema iz ove knjige. Neke teme će vas osvojiti odmah, a neke ćete imati potrebu pročitati za koji dan. Sadržaj je životan, svakodnevan i podsjeća koliko je malo potrebno da povjerujemo u svoje vrijednosti i kreiramo život u kojem ćemo se s radošću buditi svako jutro u potrazi za novim iskustvima, okruženi ljudima koji nas ispunjavaju i potiču da budemo još bolja osoba.

Čitajući knjigu Šapat anđela ljubavi, sigurno ćete doći u dodir sa sobom, pokrenuti pozitivne misli i emocije, osjetiti ljepotu trenutka i započeti neko novo, ljepše životno iskustvo.

 

Cijena: 99kuna/13,14 Eura

Cijene u eurima su izražene prema

fiksnom tečaju konverzije koji iznosi 7,53450 kuna za 1 euro

TRANSFORMACIJSKA BILJEŽNICA

*Transformacijska bilježnica, odličan priručnik za osobni rast i razvoj koji će vam pomoći u razgovorima sa sobom, potaknuti vas da se sjetite koliko ste snažni i dati vam snagu da svaki dan još više živite svoje snove.  POKLON – 30 minutne online konzultacije.

 

Nema na stanju

TRANSFORMACIJSKE KARTICE

 

*Kada sam stvarala Transformacijske kartice htjela je da to bude nešto malo drugačije i malo osobnije. Htjela sam da to ne bude samo jedan set koji možete kupiti bilo gdje, nego set koji je namjenjen baš vama osobno i zato su Transformacijske kartice birane s puno ljubavi i osjećaja za one koji će ih koristiti.

Ukupno je izrađeno 60 komada Transformacijskih kartica, a  u svakom paketiću ih je 6 koje ću osobno izabrati za vas.

Zašto baš 6 Transformacijskih kartica u paketiću?

6 je moj drag broj, a i jedan od bitnih Duhovnih principa  je da se  šest dana u tjednu radi, a sedmi dan se odmara. Tako da je 6 dana u tjednu predviđeno za transformaciju, rad sa sobom i na sebi, a sedmi dan je potrebno opustiti se, uživati u životu, u sebi i sa svime oko sebe.

Transformacijske kartice su pakirane u plastične kutijice kako biste ih mogli držati na stolu i mijenjati kartice svaki dan.

Nema na stanju. 

 

ANĐEOSKE KARTICE OD SADA BEZ SUZA

*Anđeoske kartice Od sada bez suza su nastale nakon brojnih razgovora i očitavanja, kako bi utješile, donjele radost i vodstvo predivnim dušama na putu do Svjetlosti i ispunjenja.
Uživajte u dodiru Anđela!
S ljubavlju, Adela

Nema na stanju.

 

 

 

Transformacijski paket

Veliki paket * (knjiga, anđeoske kartice, transformacijske kartice 60 kom , bilježnica)  poklon sat vremena konzultacija
 
 
 
Mali paket * (knjiga, anđeoske kartice, transformacijske kartice  6 komada, bilježnica)  poklon 45 min konzultacija
 
Nema na stanju.

 

 

Pronađi izgubljene ključeve svog života i vrati se sebi.

 

Narudžbu nekog od proizvoda možeš uputiti mailom ili telefonom.

14 + 12 =

*Slanjem obrasca dajete suglasnost za korištenje vaše mail adrese u svrhu slanja newslettera.

Centar znanja i uspjeha, obrt
vlasnica Adela Franceković

OIB:
33096298303

Telefon:
091 1708 085

Adresa:
Slavonska ulica 1
10 430 Samobor

Žiro račun:
HR4723600001102620931

 

X