Kalendar edukacija Prosinac,

čet05pro19:00Sve tajne iskrene ljubavi-seminarSve info i prijave na 091 17 08 08519:00

Event Details

Jeste li spremni za ljubavni vatromet?

Jeste li spremni za iskrenu ljubav?

Dosta vam je nepotpunih odnosa?

Ljubav je temelj života. Ljubav je razlog zbog kojeg smo rođeni i razlog zbog kojeg sretnije živimo, stvaramo i rastemo.

Vjerujemo da svatko od nas ima svoju srodnu dušu, osobu s kojom je potpun, osobu s kojom može dijeliti sve tajne života.

Ipak, život nam nije uvijek u takvoj ravnoteži i često se pitamo mora li zauvijek biti tako. Možda ste baš sada u situaciji koja je neugodna i koja vas dovodi do osjećaja nemoći i sumnje u sebe.

Koliko god da imate godina, zaslužili ste imati ljubav. Ovdje ne govorimo o onoj zdravoj ljubavi prema sebi i svemu oko vas, već o pravoj i iskrenoj partnerskoj ljubavi koja je moguća i koja postoji.

Možda ste je nekada negdje uočili, a možda i ne vjerujete da je to moguće, jer ste bili povezani ili ste još uvijek u vezi s osobom s kojom se ne osjećate dobro, koji vam iscrpljuju energiju i zbog kojih se više ne sviđate sebi.

Kraj godine je pravo vrijeme da podvučete crtu i u 2020. uđete s novim ljubavnim ciljevima koje je moguće ostvariti, bez obzira želite li poboljšati postojeći odnos ili pronaći novu ljubav.

Pridružite nam se na seminaru Sve tajne iskrene ljubavi na kojem ćete pokrenuti svoj ljubavni vatromet! Vidimo se 5. prosinca 2019. u hotelu Dubrovnik u Zagrebu, od 19:00-21:00.

Na seminaru Sve tajne iskrene ljubavi vas očekuje:

7 fatalnih pogrešaka u ljubavnim odnosima
8 tajni ljubavne čarolije koju zaslužujete
Anđeoski ljubavni kod za svakog sudionika/sudionicu
Anđeoski blagoslov za cijelu 2020. godinu

Ja sam Adela Franceković, autorica transformacijskih principa, poduzetnica, urednica, majka i partnerica, zovu me i intuitivna čarobnica zbog cjeloživotne komunikacije s anđelima, te master instruktor duhovne, životne i ljubavne transformacije.

Informacije i rezervacije na info@adelafrancekovic.com i na 091 17 08 085
Datum: Četvrtak 05.12.2019., od 19:00-21:00
Mjesto: Hotel Dubrovnik, Dvorana ban Mažuranić
Cijena seminara je 60 kn
Rezervacija mjesta je obavezna.

Početak

(četvrtak) 19:00

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X