Kalendar edukacija Ožujak,

ned14ožu18:30Serijal radionica Osvijesti sebe uz pomoć Boginja! Ostvari vezu kakvu zaslužuješ!Sve informacije i prijave na 091 17 08 085 i na info@adelafrancekovic.com18:30

Event Details

Serijal radionica Osvijesti sebe!
Ostvarite vezu kakvu zaslužujete!
Prestanite biti gubitnici u vezama!
Imate osjećaj da stalno dajete, ali to nitko ne vidi? Ili možda vidi pa vas iskorištava na drzak i nepošten način? Možda vašu ljubav ne razumiju ili ne prihvaćaju onako kako biste željeli? Osjećate li se usamljeno, iako ste u vezi? Smatrate li da zaslužujete više znakova pažnje, zagrljaja i više romantičnih trenutaka?
Ako ste si u zadnje vrijeme često postavljali ova pitanja, vrijeme je da provjerite jeste li nesvjesno preuzeli ulogu gubitnice u vezi!
Svatko od nas zaslužuje da ljudi poštuju naš trud, želju da sve bude u redu i da ljubav bude neopterećena. Nažalost, to nije uvijek tako i sigurno ste čuli da se nekima ljubavni jadi ponavljaju iz veze u vezu, iz braka u brak.
Ako osjećate da je nešto krenulo pogrešnim tijekom, a trenutno ne vidite kako na to možete utjecati ili to promijeniti u svoju korist, pridružite nam se na prvoj radionici iz serijala Osvijesti sebe:
Prestanite biti gubitnici u vezama
i oslobodite se naučenih uloga, opterećujućih uvjerenja i blokada koje vas sputavaju da živite ljubav o kojoj sanjate!
Božica Artemida je jedna od tzv. djevičanskih boginja. To nisu boginje lišene seksa i užitaka već se djevičanskim nazivaju jer su same sebi dovoljne i dostatne. Ne treba im partenr da bi se osjećale potpuno i ispunjeno. One su samoaktualizirane. Usvajanjem arhetipa Artemide spoznajemo vlastite vrijednosti i osobnu moć. I jedino iz takve pozicije samoostvarene i neosvisne osobe možemo upoznati partnera koji nas ravnopravno cijeni i poštuje. Ili transformirati postojećeg partnera da spozna našu snagu, moć i vrijednost.
Vidimo se 14.03.2021., od 18:30-20:30, uživo na adresi:
CENTAR ZNANJA USPJEHA , obrt za poduku, savjetovanje, usluge i proizvodnju
Cetingradska 6, Zagreb
Predbilježbe obavezne!
Broj polaznica je 5!
Info i predbilježbe na mail info@adelafrancekovic.com
Cijena je 111 kn koju možete uplatiti na slijedeći račun:
CENTAR ZNANJA USPJEHA , obrt za poduku, savjetovanje, usluge i proizvodnju
Vl. Adela Franceković
Cetingradska 6, Zagreb, Croatia
IBAN: HR4723600001102620931

Početak

(Nedjelja) 18:30

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X