Kalendar edukacija Travanj,

ned25tra18:30Serijal radionica Osvijesti sebe uz pomoć Boginja! Otkrij magičnu senzualnosti u sebi!Predbilježbe obavezne kako bi vam mogla poslati link za sudjelovanje! Info i predbilježbe na mail info@adelafrancekovic.com18:30

Event Details

Serijal radionica Osvijesti sebe uz pomoć Boginja!
Otkrij magičnu senzualnosti u sebi!
Osjećate se neprivlačno u svojoj vezi? Ili još gore, sramite se sebe i osjećate da je i vaš partner nezadovoljan vašim ljubavnim životom i razmišljate u kojem smjeru vam ide odnos?
Neovisno o tome koliko dugo ste u vezi ili braku, odnos je nešto čemu se treba posvetiti, što moramo držati živim, budnim i energičnim. To nije uvijek lako, jer sigurno ste već isprobali poznate taktike i savjete pa vam se čini da možda baš i ne funkcioniraju u svim situacijama i za sve muškarce. Ponekad ćete u časopisima pronaći neke pomalo neobične savjete koji vam neće biti bliski i samo ćete slegnuti ramenima i zaključiti da vi to ne možete. Koliko god je ova tema pomalo nezgodna, moramo biti svjesni da je dio života i da se baš svakome može dogoditi da veza postane rutinska, obična i pomalo ustajala. Ako želite probuditi uspavanu strast i ponovno osjetiti magičnu senzualnost u vezi, potrebno je prepoznati ljepotu i senzualnost u sebi kako bi pokrenule uspavane energije u vezi, pridružite nam se na drugoj radionici iz serijala Osvijesti sebe:
i osjetite pokretačku energiju koja će u vama i partneru pokrenuti sve ono ljubavno i strastveno što ste godinama sramežljivo čuvali u sebi.

Grčka božica Afrodita (odnosno rimska Venera), najpoznatija je božica ljubavi, senzualnosti, neodoljivosti, seksa, plodnosti. Najljepša je od svih božica. Buđenjem unutarnje Afrodite učimo kako sebi i svom partneru biti najljepša, kako probuditi seksualnu i senzualnu energiju. Kroz godine i vrijeme Afroditina ljepota, senzualnost i strast ne jenjava, samo se transformira u skladu s potrebama.
Vidimo se 25.04.2021., od 18:30-20:30, uživo na adresi:
CENTAR ZNANJA USPJEHA , obrt za poduku, savjetovanje, usluge i proizvodnju
Cetingradska 6, Zagreb
Predbilježbe obavezne!
Broj polaznica je 5!
Info i predbilježbe na mail info@adelafrancekovic.com
Info i predbilježbe na mail info@adelafrancekovic.com

Cijena je 111 kn koju možete uplatiti na slijedeći račun:
CENTAR ZNANJA USPJEHA , obrt za poduku, savjetovanje, usluge i proizvodnju
Vl. Adela Franceković
Cetingradska 6, Zagreb, Croatia
IBAN: HR4723600001102620931

Početak

(Nedjelja) 18:30

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X