Kalendar edukacija Siječanj,

sri13sij19:00Oblog za dušu - online radionicaprijave na info@adelafrancekovic.com / cijena 40kn19:00

Event Details

Oblog za dušu
Kakvo god da je bilo vaše djetinjstvo, sigurno se možete sjetiti razdoblja kada niste bili sretni, kada su vas mučile brojne brige, iako kažu da djetinjstvo treba biti bezbrižno.
Možda ste svjesni da vam se u životu ponavljaju slične situacije iz kojih izlazite još nezadovoljniji, a nikako im ne možete pronaći pravi uzrok. Neki misle da se nešto urotilo protiv njih ili da ih život jednostavno kažnjava. Ipak, obično nije riječ o usudima ili životnim nesrećama, već davno pospremljenim emocionalnim ozljedama.
Kroz online radionicu proći ćemo najčešće okidače za emocionalne tegobe koje se pojavljuju u zreloj životnoj dobi, a kroz meditaciju vratiti se sebi, svom unutarnjem djetetu i zagrliti ga onako kako zaslužuje, s ljubavlju i povjerenjem da ćete zajedno znati donositi kvalitetnije odluke, birati bolje životne opcije za sebe i sretno koračati kroz život u 2021. godini.
Termin: 12. siječnja od 19.00 do 20.30
Cijena donacija prema vašim mogućnostima i srcu.
Voditeljica: Adela Franceković, autorica transformacijskih principa i iskusni terapeut, poduzetnica, urednica, majka i prijateljica
Žiro-račun: HR4723600001102620931 Zagrebačka banka d.d.
Organizator: Centar znanja i uspjeha, obrt
Kontakt za prijave: 091 17 08 085
Prijave obavezne na e-mail adresu info@adelafrancekovic.com, i stići će Vam link za sudjelovanje.

Početak

(Srijeda) 19:00

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X