Kalendar edukacija Ožujak,

ned21ožu18:30Serijal radionica Osvijesti sebe uz pomoć Boginja! Kako prepoznati manipulatora u vezi?Sve informacije i prijave na 091 17 08 085 i na info@adelafrancekovic.com18:30

Event Details

Serijal radionica Osvijesti sebe!
Kako prepoznati manipulatora u vezi?
Znate li za onaj osjećaj neugode, lagane zabrinutosti i zbunjenosti u komunikaciji s nekim osobama?
Kada racionalno analizirate, možete pronaći bezbroj opravdanja i razloga koji će potvrditi da je u vašem odnosu sve u redu, a opet, ne osjećate se ugodno…
Jeste li možda posumnjali da imate posla s emocionalnim vampirom ili manipulatorom?
To su ljudi koji se pozivaju na neka pravila u vašem odnosu, a sami ih se ne pridržavaju. Možda ste već uočili da lažu, ali oni to nikako ne žele priznati i imaju opravdanje za svaku situaciju. Ako su kontradiktorni i ne možete pronaći dosljednost u njihovom ponašanju, vrijeme je da provjerite s kim to imate posla.
Pridružite nam se na drugoj radionici iz serijala Osvijesti sebe:
Kako prepoznati manipulatora u vezi i p(r)očistite svoj život, udahnite punim plućima i bez grižnje savjesti recite NE glumcima koji truju vaš život.

Božica Perzefona predstavlja personifikaciju naše duše koja je zarobljena u materijalnom svijetu. U svojoj bezbrižnosti i nevinosti ugrabljena je i silovana od boga podzemlja Hada (Plutona) koji predstavlja arhetip manipulatora. Perzefona polovicu godine provodi u podzemnom svijetu gdje vlada ravnopravno uz Hada, a polovicu godine na provodi na površini zemlje. Ovladavanjem arhetipa Perzefone stavljamo svoju dušu u prvi plan, ona postaje naš vodič i smjernica. Kao jaku i čvrstu dušu manipulator psihopat nam ne može priči. Ali također, pošto živimo u materijalnom svijetu ega pa tako i svijetu neminovne manipulacije, kroz ovaj arhetip učimo kako biti bok uz bok manipulatoru i vladati njime.
Vidimo se 21.03.2021., od 18:30-20:30, uživo na adresi:
CENTAR ZNANJA USPJEHA , obrt za poduku, savjetovanje, usluge i proizvodnju
Cetingradska 6, Zagreb
Predbilježbe obavezne!
Broj polaznica je 5!
Info i predbilježbe na mail info@adelafrancekovic.com
Cijena je 111 kn koju možete uplatiti na slijedeći račun:
CENTAR ZNANJA USPJEHA , obrt za poduku, savjetovanje, usluge i proizvodnju
Vl. Adela Franceković
Cetingradska 6, Zagreb, Croatia
IBAN: HR4723600001102620931

 

 

Početak

(Nedjelja) 18:30

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X