Kalendar edukacija Travanj,

ned11tra18:30Serijal radionica Osvijesti sebe uz pomoć Boginja! Kako da tvoja ljubav postane važna?Sve informacije i prijave na 091 17 08 085 i na info@adelafrancekovic.com18:30

Event Details

Serijal radionica Osvijesti sebe!
Kako da tvoja ljubav postane važna?
Ovo pitanje može zvučati pomalo očajno, ali zar to nije ono što želimo? Zar ne želimo biti voljene, da nam partner daje pažnju, da se osjetimo posebnom i da znamo da smo nekome na prvome mjestu?
Često čujemo da su muškarci nezainteresirani, bezvoljni ili pretjerano fokusirani na vlastite potrebe. Nažalost, dogodi se da ti muškarci imaju i neke druge okolnosti u svom životu koji ih sputavaju da budu s nama u važnim situacijama.
Ponekad su to obiteljske obveze, a ponekad društvo ili pretjerani hobiji. Iako se čini da je u životu sve kako mora biti i da trebamo odustati, ljubavni tranformacijski principi reći će da nismo u pravu. Svaka žena može uzeti svoj ljubavni životu u svoje ruke i stvoriti ljubavne okolnosti koje priželjkuje.
Nije riječ o nedostižnoj čaroliji, već praktičnim transformacijskim alatima koji će vam pomoći da živite svoj privatni romantični film do kraja života, samo ako to poželite.
Ako vam je dosta gubljenja vremena i nepotrebno odugovlačenja u ljubavnim odnosima, pridružite nam se na četvrtoj radionici iz serijala Osvijesti sebe:
Kako da tvoja ljubav postane važna?

Zaštitnica braka i ozbiljnih je božica Hera, u braku je bila poštovana više od svih božica. Njezin muž, vrhovni bog Zeus, iako je imao bezbroj mana, najviše ju je poštovao i uvažavao od svih. Sagradio joj je zlatno prijestolje i držao na pedestalu, ispunjavao svaku želju, posvećivao pažnju i zadovoljavao njene potrebe. Pitao ju je za savjete, povjeravao svoje najskrivenije misli i zajedno s njom vladao. Usvajanjem arhetipa božice Here osiguravamo čvrstu, stabilnu i postojanu vezu dvaju ravnopravnih partnera. Učimo na energetskom nivou kako da nas muškarac poštuje, obrača pažnju na nas i ispunjava naše potrebe. Kako biti kraljica u partnerovom svijetu.
Vidimo se 11.04.2021., od 18:30-20:30, uživo na adresi:
CENTAR ZNANJA USPJEHA , obrt za poduku, savjetovanje, usluge i proizvodnju
Cetingradska 6, Zagreb
Predbilježbe obavezne!
Broj polaznica je 5!
Info i predbilježbe na mail info@adelafrancekovic.com

Cijena je 111 kn koju možete uplatiti na slijedeći račun:
CENTAR ZNANJA USPJEHA , obrt za poduku, savjetovanje, usluge i proizvodnju
Vl. Adela Franceković
Cetingradska 6, Zagreb, Croatia
IBAN: HR4723600001102620931

Početak

(Nedjelja) 18:30

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X