Kalendar edukacija Travanj,

pet03tra19:00Intuitivna Anđeoska radionica za otvaranje srčane čakre. obavezne rezervacije mjesta na 091 17 08 08519:00

Event Details

Intuitivna Anđeoska radionica za otvaranje srčane čakre.

Godinama sam pomalo skrivala svoj talent i sposobnost da kroz pjesmu izrazim osjećaje, dotaknem ljude i posvetim im se na jedinstven i duši blizak način.
Prošle godine, pjesmom za dušu „Oprosti mi živote“ pokrenula sam uspavane note melodije srca i dobila poruku da je svijet spreman za Anđeosku intuitivnu radionicu koja otvara srčanu čakru i vodi do ljubavi i obilja.
Na radionici vas očekuje interaktivni rad, pregršt spoznaja i uvida o potrebama vaše duše, kao i ozdravljujući tonovi koji će vam pomoći da pronađete novi put do sebe i svoje čarolije.
Svaka radionica je intuitivna, jer ovisi o potrebama sudionika. Put do rješenja za svakoga je različit, stoga ćemo dopustiti Anđelima i intuiciji da nas vodi do onoga što je najbolje za nas, sada i ovdje. Tako je malo potrebno da osjetimo stvarnu ljubav i obilje, samo nas koči ono što mislimo da moramo i sve ono logično što život nameće. Oslobodite se okova koji vas sputavaju i pustite svoj glas da se čuje u daljinu, do mjesta koje poznajete, do mjesta na kojima je vaša duša slobodna i gdje zna kako doći do onoga što vam oduvijek pripada. Radionica je namijenjena onima koji žele saznati više sebi, svojoj energiji, te o Anđelima i njihovom vodstvu.
Trajanje radionice je 2,5 sata, cijena je 199,00 kuna.
Termin održavanja je 03.04. od 19:00-21:30 sata. Sve informacije i prijave na 091 17 08 085 ili na info@adelafrancekovic.com
Broj mjesta je ograničen.

Početak

(Petak) 19:00

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X