Kalendar edukacija Veljača,

pet21velj20:00Anđeoski sudbinski brojevi (online radionica)Sve info i prijave na 091 17 08 08520:00

Event Details

Svakodnevno se trudimo prepoznati znakove na putu, neke sitne signale koji će nam reći da smo vođeni, da put nije uzaludan i besmislen…

To se posebno odnosi na teške trenutke u životu, kada jednostavno ne znamo kojim smjerom bismo krenuli.

Kakva god da je situacija, anđeli nas ne napuštaju. Oni su tu uz nas, iako najčešće ne čujemo njihov šapat i snagu neizmjerne ljubavi.

Ako se trenutno nalazite u situaciji u kojoj vam treba ohrabrenje i podsjetnik na ono tko zaista jeste i zašto se sve događa redoslijedom koji vam se možda i ne sviđa, pridružite nam se na radionici Anđeoski sudbinski brojevi i otkrijte korijen nedoumice u kojoj se trenutno nalazite.

Saznajte zašto se stvari događaju upravo na način kojem svjedočite. Otkrijte kakva je snaga sudbinskih brojeva u vašem životu. Odškrinite vrata čudima koja mogu promijeniti vaš život u kratkom vremenu.

Dopustite si pozitivnu promjenu! Osjetite koliko možemo biti jači u suradnji s anđelima i duhovnim vodičima. Oni nas uvijek čekaju. Naše je samo da se javimo i prepustimo njihovoj ljubavi.

Pridružite nam se na on line radionici Anđeoski sudbinski brojevi gdje ćete dobiti jasan uvid u situaciju u kojoj se nalazite te konkretne savjete za osobni napredak i rast.

U životu ništa nije slučajno. Sve događa za naše najviše dobro, samo je to potrebno doživjeti duboko u svojoj duši i osloboditi se. Učinit ćemo to zajedno!

Sudionike radionice očekuju 3 dara:

1. poruka anđela
2. sudbinski brojevi i upute
3. ključna tema koju rješavate u ovom trenutku i upute

Radionica je namjenjena onima koji žele saznati više o Anđelima i njihovom vodstvu.
Održava se on line u udobnosti vašeg doma.
Trajanje radionice je 2 sata, cijena je 175,00 kuna
Termin održavanja je 21.02. od 20:00-22:00 sata.
Sve informacije i prijave na 091 17 08 085 ili na info@adelafrancekovic.com

http://adelafrancekovic.com/kontakt/

 

Početak

(Petak) 20:00

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X