Kalendar edukacija Travanj,

pet24tra20:00Anđeli – nebeski šapat ljubavi (radionica upoznaj svog anđela)Sve info i prijave na info@adelafrancekovic.com20:00 Cetingradska 6,, Cetingradska 6, Zagreb

Event Details

Svi imamo svoje čuvare i sigurno ste još kao dijete čuli priče o anđelima koji nas prate i pomažu nam u različitim životnim situacijama. Nažalost, kako vrijeme odmiče, tako sve više vjerujemo u realnije priče, borimo se sa svakodnevnim aktivnostima i održavamo ritam s nametnutim pravilima.

Ipak, kada vam je teško ili imate izazovnu fazu u životu, možda se sjetite da postoji netko tko vas čuva i tko dolazi do vas kada zatrebate pomoć. Vjerojatno ste i pomislili kako bi bilo lijepo da jasnije čujete poruke koje će vam pomoći da idete naprijed.

Vjerujete li u anđele? Čujete li njihov nebeski šapat? Osjećate li da biste željeli saznati ime svog anđela čuvara? Želite li čuti što vam poručuju?

Život donosi mnoge izazove i ne čini se čudno što u vremenu užurbanih promjena, svi trebamo dodatnu snagu, posebnu poruku koja nas vodi do cilja ili pomaže nam da osjetimo mir. Ako vam ovi redovi govore da je došao pravi trenutak za razgovor s vašim anđelom čuvarom i osjećate to u svom srcu, vidimo se na radionici Anđeli – nebeski šapat ljubavi.

Vidimo se 24.04.2020. on line, od 20:00-22:00
Predbilježbe obavezne kako bi vam mogla poslati link za sudjelovanje!
Info i predbilježbe na mail info@adelafrancekovic.com

Cijena je vaša donacija koju možete uplatiti na slijedeći račun:
CENTAR ZNANJA USPJEHA , obrt za poduku, savjetovanje, usluge i proizvodnju
Vl. Adela Franceković
Cetingradska 6, Zagreb, Croatia
IBAN: HR4723600001102620931

Početak

(Petak) 20:00

Lokacija

Cetingradska 6,

Cetingradska 6, Zagreb

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X